Beat Kulturskole
- bli det du drømmer om!
   Forside      Hva kan jeg velge?      Instrument

Foreløpig har vi undervisning i piano. Andre instrumenter som kan være aktuelle, er listet opp under. For tiden har vi mangel på lærere, men meld din interesse slik at vi har en oversikt dersom vi får til et tilbud.

Kan du tenke deg å lære noe annet, henvend deg til oss med et ønsker så skal vi prøve å imøtekomme det.


Piano/Keyboard/El-piano
 
 
Vi tilbyr undervisning i rytmisk piano (og keyboard/El-piano). I tillegg til selve instrumentopplæringen blir det også som regel jobbet parallelt med grunnleggende musikkforståelse/teori.
 
 
 
 
Slagverk
 

 
 
I tillegg til selve instrumentopplæringen blir det også som regel jobbet parallelt med grunnleggende musikkforståelse/teori. 
 
PS! P.g.a. mangel på lærer har vi for tiden ikke tilbud på slagverk, men jobber aktivt for å kunne tilby dette ved mange nok elever.
Gitar/El-gitar
 

Vår opplæring er rytmisk, dvs. ikke klassisk, og kan foregå både på el-gitar og akustisk gitar med nylon- eller stålstrenger. I tillegg til selve instrumentopplæringen blir det også som regel jobbet parallelt med grunnleggende musikkforståelse/teori.
 
PS! P.g.a. mangel på lærer har vi for tiden ikke tilbud på gitar, men jobber aktivt for å kunne tilby dette ved mange nok elever.
 
Bassgitar
 

 
I tillegg til selve instrumentopplæringen blir det også som regel jobbet parallelt med grunnleggende musikkforståelse/teori.
 
PS! P.g.a. mangel på lærer har vi for tiden ikke tilbud på bassgitar, men jobber aktivt for å kunne tilby dette ved mange nok elever.